ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους αν ο αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την αγορά του. Η διαδικασία της επιστροφής γίνεται εφόσον επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο info@automobility.gr ή τηλεφωνικά στο 6936999829 ή στο 2811812563 και μας ενημερώσετε για τον λόγο που επιθυμείτε την επιστροφή.

Επιστραφούν με την συσκευασία που είχαν αποσταλεί μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα που το συνοδεύουν (απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς, οδηγίες χρήσης, εγγυήσεις κτλ).

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα δεν θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί, αλλά θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα που το συνοδεύουν (απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς, οδηγίες χρήσης, εγγυήσεις κτλ) σε άριστη κατάσταση, χωρίς αλλοιώσεις – φθορές ή προσθήκες, άλλως η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα άρνησης της επιστροφής προϊόντος.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η εταιρεία μας, κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Δε γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν παραγγελθεί ειδικά για εσάς, κατόπιν αιτήματός σας.

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω της εταιρίας που συνεργαζόμαστε ACS COURIER.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας σε περίπτωση που το λάθος ήταν δικό μας. Σε διαφορετική περίπτωση, το κόστος επιστροφής επιβαρύνεται ο πελάτης.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς, βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά κατά τη μεταφορά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το προϊόν σας η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής: σας επιστρέφεται το ποσό στο λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας) και μετά την επιστροφή του πραγματοποιείτε εκ νέου αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν φθαρμένο ή κατεστραμμένο επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας στο 6936999829 ή στο 2811812563. Εάν η ευθύνη δεν είναι δική μας τότε μέσα στις επόμενες 24 ώρες επικοινωνείτε με την ACS COURIER ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά τη στιγμή της παράδοσης σε τι κατάσταση βρίσκεται το προϊόν αλλά και η συσκευασία του ώστε αν υπάρχει το οποιοδήποτε ελάττωμα ή φθορά να γίνει έγκαιρα αντιληπτό.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο 6936999829 ή στο 2811812563,  ή στείλτε μας e-mail στο info@automobility.gr που να αναφέρετε τους λόγους επιστροφής και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής της αξίας του. Αυτή είναι ανάλογη με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός 15-30 εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε περίπτωση αντικαταβολής.

Στα εμπορεύματά μας προσφέρεται η εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή.

Η εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά ζημίες που οφείλονται στο ίδιο το προϊόν και τυχόν δυσλειτουργίες του και όχι ζημιές που έχουν προκληθεί από εξωτερικό παράγοντα ή λόγω κακής τοποθέτησης / συναρμολόγησης / χρήσης του, ή λόγω χρήσης διαφορετικής από αυτή για την οποία έχει κατασκευαστεί, εκτός των προδιαγραφών του.

Η εγγύηση δεν καλύπτει περιπτώσεις ζημιών που έχουν προκληθεί κατά την μεταφορά των προϊόντων, στις περιπτώσεις που ο σχετικός κίνδυνος βαραίνει τον πελάτη – αγοραστή.

Σε περίπτωση αξιώσεων επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων, η καταρχήν αποδοχή επιστροφής τους θεωρείται προσωρινή έως ότου επιβεβαιωθεί η ύπαρξη προβλήματος από τεχνικούς της εταιρείας μας, ή εφόσον ζητηθεί από τους κατασκευαστές με τους οποίους η εταιρεία συνεργάζεται, ώστε να καθίσταται οριστική μόνο κατόπιν διαπίστωσης, κατά τον έλεγχο, η ελαττωματικότητα.

Ειδικότερα, σε περιπτώσεις εμφανούς ελαττωματικότητας του προϊόντος, γίνεται άμεση αντικατάσταση αυτού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα γίνει εξέταση από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας, προκειμένου να εξακριβωθεί η σωστή ή μη λειτουργία του προϊόντος. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογηθεί το ανταλλακτικό για να βγει πόρισμα. Σε περίπτωση όμως που το ανταλλακτικό αποσυναρμολογηθεί, δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Εάν δε διαπιστωθεί ελαττωματικότητα, η εταιρεία μας, κατόπιν αιτήματός σας και με δική σας χρέωση, δύναται να αποστείλει το προϊόν για περαιτέρω έλεγχο στο εργοστάσιο κατασκευής του. Εάν δε διαπιστωθεί καμία δυσλειτουργία, δε θα γίνει δεκτή η επιστροφή του λόγω μη συνδρομής των όρων της εγγύησης.

Το καλάθι μου
Πρόσφατα προβεβλημένα
Κατηγορίες